Personeel

Om kwaliteit en continuïteit in Happy Faces te kunnen garanderen wordt er gewerkt met gediplomeerde leid(st)ers. Zij worden gehonoreerd volgens de CAO Kinderopvang. Er zijn functie- en taakomschrijvingen van de diverse functies vastgelegd. De leid(st)ers zijn in het bezit van minimaal een MBO-diploma .

Ook moeten zij een verklaring van Goed Gedrag overleggen (VOG). Zij zitten dan in de continue screening van de Ministerie van Justitie. De VOG staat geregistreerd bij personen register kinderopvang.

Tevens vinden wij het belangrijk dat  leid(st)ers in het bezit zijn van een EHBO diploma. Ook heaft Happy Faces  personeelsleden met een BHV diploma. Alle leidsters praten Algemeen Beschaafd Nederlands.

Vanaf 2020 zijn alle leidsters van Happy Faces in het bezit van het taal 3F niveau

 

Wij kunnen gebruik maken van stagiaires in Happy Faces. Deze stagiaires zullen altijd als extra leidster, boventallig ingezet worden. Ook zij moeten een VOG overleggen en staan geregistreerd in het personen register kinderopvang.

 

Happy Faces heeft vanaf januari 2019 een pedagogisch coach/beleidsmedewerker in dienst. Dit alles volgens de nieuwe regels IKK.

 

Op de groepen werken wij zoveel mogelijk met dezelfde gezichten. Iedere groep heeft vaste leidsters. Enkel bij ziekte of vakantie zal daar een wisseling in kunnen komen. Stabiliteit op de groepen vinden wij erg belangrijk. 

Nieuws

vakantiekrachten

Happy Faces is ook aankomende periode opzoek naar nieuwe kanjers in de opvang. Zie jij het wel...


Leuke weetjes

Happy Faces is de afgelopen maanden druk geweest met werkzaamheden op en rond de...


sluiting tussen kerst en oud en nieuw

Beste ouders

 

Het is nog heel vroeg en met dit weer ook echt nog niet iets om over na te...


maatregelen COVID-19

Happy Faces kinderdagverblijf

- Handen wassen/desinfecteren bij aankomst

- kinderen worden...


Collega's gezocht

Nieuwe collega's gezocht!!

Ben jij de collega die ons team wil komen versterken? Stuur dan...

lees meer


Design en ontwikkeling door de CreatieveVrienden.